,,  
   

css menu builder by Css3Menu.com

 
     
 


Szervizeléssel már az üzlet megnyitása előtt foglakoztunk. Minden kolléga a villanyszerelő, műszerész szakokon végezte tanulmányait.  A hobbyainkat is ezen területeken belül űztük. Ez alapozta meg a híradástechnikai profil kiválasztását az üzlet indulásakor.

TV, Video, erősítő, azaz szórakoztató elektronikai berendezésekkel alapoztuk meg tudásunkat, ismeretünket a javítás világában. Természetesen a számítástechnika sem maradhatott ki a javítási profilból. Telefonok, faxok javításával is foglalkoztunk, mikor mindenki számára elérhetővé váltak ezek a készülékek. Az autókba is beleköltözött az elektronika, ezek is romlanak, és javításra szorulnak. A TV-k után a monitorok is megjelentek nagyszámban újraélesztést igényelve.
A változó piaci helyzet és a kihívások vezettek el minket az ipari elektronikák irányába is. Jelenleg frekvenciaváltók, különböző egyedi modulok, tápegységek javításával is foglakozunk.

Javítási díjaink nem egységárak. A költséget a javításhoz szükséges szaktudás igénye, időszükséglete határozza meg az egyedi ár kialakításában.

A készülékeket a beérkezésük sorrendjében javítjuk.

Lehetőség van soron kívüli javításra is! Ebben az esetben felárat számolunk fel!

Amennyiben a készülék közölt hibáját tartós tesztünk során sem tapasztaljuk, a díjtáblázatban rögzítettek szerint tesztelési díjat számítunk fel (garanciális készülékek esetén is!). Abban az esetben, ha az ügyfél által észlelt hiba a későbbiekben újra jelentkezne és ezt mi is tapasztaljuk, az előzőleg felszámított tesztelési díjat levonjuk a javítási költségből.

A  javítást követő 8 munkanapon belül el nem szállított készülékekre a 9. munkanaptól kezdődően napi 100 Ft tárolási díjat számítunk fel. Az át nem vett készülékeket az átvételtől számított 3 hónapig tároljuk, ezt követően értékesítjük a javítási költség értékében!Telephelyünkön kívül is vállalunk javítást, melynek díjáról a kiszállás előtt tájékoztatást adunk.  
Kérjük, hogy beszállításkor, ill. átadáskor a javításra leadott készülék pontos hibajelenségét és a berendezés valamennyi tartozékának pontos feltüntetését követelje meg az átvételt végző munkatársunktól!

Csak a Megbízó által jelzett hibát javítjuk!

A munkalapon fel nem tüntetett tartozékokért, az adathordozók információtartalmáért, valamint az információ hiányból származó károkért felelősséget NEM vállalunk.
A készüléket záró garanciacímke sérülése, vagy hiánya a garanciális kötelezettség megszűnését vonhatja maga után.

Az elvégzett javításra a 151/2003. (IX. 22) -az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról Kormányrendeletben, és a 249/2004. (VIII. 27.) -az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról Kormányrendeletben meghatározott ideig biztosítunk garanciát.

Minden munkaidőhöz kötött paraméter Hétfőtől - Péntekig 9.00-17.00 óra között értelmezett.

A javítás megrendelése esetén ezen Üzleti Szabályzat érvényes a felek jogviszonyára.

 

Chip Elektronika

 

pure css menu by Css3Menu.com

Copyright © Your Chip Elektronika